اما با خیال راحت از آنچه در دسترس دارید استفاده کنید زیرا هر دو نوع در این دستور غذا به خوبی کار می کنند. این خیارشور فله ای سوئدی سریع واقعا نمی توانند خیلی ساده تر باشند:
خیار خود را خوب و نازک (⅛ یک اینچ ضخامت یا کمتر) برش دهید. شوید را خرد کرده و هر دو را به یک شیشه میسون به اندازه کوارت اضافه کنید.
سرکه، آب، نمک، شکر و دانه های فلفل را در قابلمه ای گرم کنید تا مخلوط تازه شروع به جوشیدن کند. یک قابلمه پر از آب و دانه های فلفل کامل روی یک حوله آشپزخانه سفید.
مخلوط سرکه را با خیار و شوید داخل شیشه بریزید. دمای اتاق رو خنک کنیم. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده از آنها شوید!
خیار شور سوئدی سریع در یک شیشه در کنار دانه های فلفل و شاخه های شوید تازه. چگونه خیار شور سریع را ذخیره کنم؟
برخلاف ترشیهایی که فرآیند سنتی کنسرو کردن را طی کردهاند تا قبل از باز شدن در قفسهها ثابت شوند، ترشیهای سریع باید در آب نمک خود نگهداری شوند و در یخچال محکم بسته شوند.
چه مدت در یخچال نگهداری می شوند؟ این خیار ترشی سریع سوئدی در 5 الی7 روز اول به بهترین وجه میل می شود. آنها همچنان طعم خوبی خواهند داشت اما به مرور زمان ترد خود را از دست می دهند.
چگونه می توانم دستور غذا را تغییر دهم؟ با ادویه ها بازی کنید! با حفظ دستور العمل مطابق با طعم های اسکاندیناوی، دانه های خردل، فلفل دلمه ای یا توت های عرعر را به آب نمک اضافه کنید.
در زمستان همیشه می توانید شوید را به طور کلی حذف کنید. نوع زمستانی مورد علاقه من از خیارشور سوئدی سریع این است که شوید و دانه فلفل را حذف کنید و به جای آن حدود 10 تا 12 دانه فلفل دلمه کامل را به آب نمک اضافه کنید.
چگونه می توانم از این خیار شور سوئدی سریع استفاده کنم؟ سرگرم کننده ترین و خوشمزه ترین از همه سوالات! در ادامه به خواندن ایده های من الهام گرفته از اسکاندیناوی برای قرار دادن این ترشی های برش داده شده در آشپزخانه خود ادامه دهید.